Zakendoen

Doen wat is afgesproken, dat is wat zakendoen voor Groot Vlees inhoudt. Orders worden op tijd afgeleverd, de kwaliteit en de hoeveelheden zijn gewaarborgd, de lijnen zijn kort, we zijn aanspreekbaar en u weet precies waar u aan toe bent. Klanten zijn gewaardeerde partners en daarom houdt Groot Vlees ook voor Borghans alles in eigen hand: van de inkoop en de verwerking tot aan de aflevering waar ook ter wereld.

Bij een moderne organisatie horen ook belangrijke certificeringen zoals GS1-DAS (Data Alingnment Service – een systeem voor het elektronisch uitwisselen van artikelgegevens vanuit één database) en EDI (standaard voor het uitwisselen van bepaalde bedrijfsdocumenten zoals orders, rekeningen en/of berichten/bevestigingen. Deze certificeringen garanderen een probleemloze, veilige en efficiënte gang van zaken op de binnenlandse markt.

Onze salesafdeling bestaat uit klantvriendelijke, servicegerichte en vakkundige medewerkers. Groot Vlees wil als producent en leverancier van Borghans-vlees de klant in alles optimaal ontzorgen: daar kunt u ons altijd op aanspreken. 

adres

Horselstraat 4, 6361 HC NUTH

telefoon

+31 (0) 455 24 21 00

email

info@borghans.org

Stuur een bericht